fotografie mireasa nunta madrid

Fotografie Nunta Madrid

Se crede că luna iunie ar fi cea mai potrivită lună din an  pentru căsătorie. Se spune că iunie și-a luat numele de la cel al zeiței romane Junona, soția lui Jupiter, ocrotitoarea căsătoriei și a familiei. Denumirea mai poate proveni și din cuvântul latinesc iuniores, care înseamnă cei tineri.

În luna iunie înfloresc trandafirii, simbolul iubirii, al frumuseții și al tandreții. Trandafirul a fost creat, potrivit unui mit grecesc, de către zeița florilor, Chloris. Se zice că într-o zi, ea a găsit în pădure trupul neînsuflețit al unei nimfe pe care l-a transformat într-o floare. Apoi, a chemat în ajutor și alți zei: Afrodita i-a dăruit florii frumusețea, Dionysus parfumul, iar zeul vântului de vest a alungat norii pentru ca Apollo, zeul soarelui, să strălucească peste ea și să o facă să înflorească.

Prin analogie, tânăra care devine mireasă în luna iunie primește prin căsătorie toate aceste atribute de la Divinitate, iar soțul său, asemenea lui Apollo, o va face să strălucească și să înflorească pe parcursul întregii căsnicii. De asemenea, se spune că tinerii cununați în această lună se vor plimba împreună peste mări și țări. Așa că, fetelor, măritați-vă când trandafirii de iunie înfloresc!

Măritați-vă, dar nu lăsați să rămână nemuritoare aceste clipe de fericire, cu atât mai mult dacă au loc în luna iunie în Spania! Alegeți cu băgare de seamă un fotograf de nuntă ale cărui atribute esențiale sunt capacitatea de a surprinde și de a imortaliza în cel mai bun mod posibil toate momentele importante ale nunții. Desigur, fotograful va colabora pe tot parcursul nunții cu videograful pentru ca la final să ai întreaga nuntă atât în fotografii, dar și video.

Un fotograf priceput vă poate transforma nunta într-un basm printr-un album de fotografii în care vă pune decoruri de poveste, în care vă transpune în prinț și în prințesă, învăluiți într-un curcubeu de culori. El știe că munca în cadrul serviciilor foto/video nu se termină odată cu finalizarea evenimentului, de fapt abia atunci începe: multe ore de artă în fața calculatorului. Da, de artă, pentru că a face fotografie este o artă, a edita un eveniment implică artă. Iar dacă mai vreți și un DJ la nunta voastră, care să vă facă să nu simțiți oboseala unei nopți întregi de petrecere, trebuie să vă gândiți cât de norocoși sunteți că l-ați găsit cu pachetul complet de care aveați atâta nevoie: fotografie, video, DJ!

Un aspect foarte important este comunicarea dintre miri și fotograf/videograf. Colaborarea nu înseamnă doar semnarea unui contract, prestarea unui serviciu și plata acestuia. Noi dorim să ne cunoaștem, dorim ca voi să vă regăsiți în munca noastră prin exprimarea dorințelor și ideilor voastre pentru ca totul să iasă cât mai frumos.

Știm cât de importante sunt amintirile pentru voi și cu cât interes așteptați fotografiile și filmarea, de aceea garantăm că timpul de livrare va fi respectat întotdeauna.

Da, este adevărat, prețul poate fi un criteriu de selecție foarte important, însă este mult mai avantajos pentru voi să aveți la nuntă un fotograf/videograf cu experiență, dispus să pună în slujba voastră toate cunoștințele acumulate și munca necesară pentru ca totul să iasă așa cum vă doriți.

Comunicarea este importantă nu doar între miri și fotograf/videograf, este importantă și comunicarea între fotograf, videograf și Dj. De aceea, o echipă formată și închegată e soluția cea mai potrivită.

Și dacă DJ-ul mai are și o vastă experiență în  ceea ce înseamnă muzică de calitate și mai ales în ceea ce înseamnă a crea atmosferă???

Ei bine, atunci nunta nu mai poate fi un subiect de negociere. Contactați-l acum, fără a mai sta pe gânduri! Nu numai pentru luna iunie…el vă poate face să străluciți ca trandafirii de iunie în orice lună a anului!

Fotograf Nunta Madrid

Fotograf Nunta Madrid

Call Now ButtonSUNA ACUM!